Aikuispartio

Aikuispartio

Oletko yli 18-vuotias? Oletko ollut joskus partiossa tai olet ollut kiinnostunut partiotoiminnasta, mutta et ole syystä tai toisesta päässyt mukaan? Nyt sinulla on mahdollisuus harrastaa partiota myös aikuisena!

Partio on mukaansatempaava harrastus myös aikuiselle eikä harrastuksen aloittamiseen tarvita
aikaisempaa partiokokemusta. Partiossa pääset kehittämään aivan uusia puolia itsestäsi ja samalla saat hyvää vastapainoa työelämälle. Tutustut uusiin ihmisiin, pääset kokemaan ja oppimaan uutta ja pitämään hauskaa.

Meillä on Petosen Polunetsijöissä aina tilaa uusille aikuisille! Moni lippukuntamme aikuisista on ”eksynyt” partioon vasta sen jälkeen, kun oma lapsi on tullut mukaan toimintaan.

Vastuuta saat juuri sen verran, kun olet halukas kantamaan. Osaatko esimerkiksi yhdistystalouden
kiemuroita tai taittaa kotisivuja? Löytyykö sinulta kokkaustaitoa ja olisitko valmis kokkaamaan muonat koko leiripoppoolle? Vai oletko nikkarointimestari? Kaikilla on jotain osaamista, jota voi jakaa muille. Tai mikäli tahdot oppia jotain ihan uutta, sekin onnistuu partiossa! Aikuispartion sisältöön pääset itse vaikuttamaan.

Mitä tapahtuu? Milloin ja missä?

Aikuispartio kokoontuu kerran kuukaudessa lauantaisin. Kokoontumiset tapahtuvat pääasiassa ulkona ja Kuopion kaupunkialueella, mutta muutamia poikkeuksiakin on. Tapahtuman kesto on noin 2-3 h, mutta pidemmälle suuntautuvat tapahtumat kestävät pidempään. Voit halutessasi vain piipahtaa tai olla koko ajan. Voit käydä aluksi tutustumassa toimintaan 3 kertaa ilman Suomen Partiolaisten jäsenyyttä.

Tiedossa on rentoa yhdessäoloa. Opetellaan partiotaitoja, käydään erästelemässä tai hengataan muutenyhdessä. Ohjelmassa on ollut myös trampoliinipuisto ja kiipeilyä Leppävirran seikkailupuistossa. Aikuispartioon liittyy olennaisena osana myös ruoka ja sen laitto.

Miten toimin?

Ilmoittaudu tapahtumaan facebooktapahtuman julkaisun yhteydessä olevasta linkistä. Linkit julkaistaan
noin kaksi viikkoa ennen kokoontumista. Ilmoittautumisen jälkeen saat tarkemmat tiedot paikasta. Jos
tarvitset kyytiä pidemmälle matkustaessa, kerro tarpeestasi.
Koronavirustilanne voi vaikuttaa tapahtumien toteutumiseen, joten kannattaa seurata tilannetta ja
tiedottamista. Noudatamme tapaamisissa viranomaisten ja Suomen Partiolaisten antamia
koronavirusohjeita.

Suomen Partiolaisten jäseneksi voit liittyä täältä:
https://kuksa.partio.fi/kotisivut/jasenhakemus.aspx?id=9999393