Perhepartio

Mitä perhepartio oikein on?

Perhepartiossa tutustutaan partioon erilaisten leikkien, retkien ja yhdessä tekemisen kautta. Toiminta on suunniteltu 4-6-vuotiaille lapsille ja toimintaan osallistutaan yhdessä huoltajan tai muun tutun ja turvallisen aikuisen kanssa.

Perhepartioryhmä Minikarhut kokoontuvat kerran kuussa lauantaisin klo 10-12 Uppo-Nallen päiväkodilla tai erikseen ilmoitetussa paikassa.

Luvassa on muun muassa retkitaitojen opettelua, herkuttelua ja askartelua. Tutustu toimintasuunnitelmaan tästä: https://kuksa.partio.fi/kotisivut/ryhma_tiedot.aspx?id=19378

Kerroille ilmoittaudutaan erillisten ilmoittautumislinkkien kautta, jotka päivittyvät toimintasuunnitelmaan. Löydät tapahtumat ja ilmoittautumislinkit myös lippukunnan Facebook-tapahtumista!

Ryhmässä on tilaa uusille perheille, voit tulla tutustumaan mille kerralle tahansa!

Mitä mukaan perhepartioon?

–        Säänmukaiset varusteet (tarkista toimintasuunnitelmasta ollaanko sisällä vai ulkona)

–        Omat eväät. Huom! Joillakin kerroilla myös lippukunnan tarjoamaa evästä, ilmoita erityisruokavaliot ilmoittautumisen yhteydessä.

–        Iloista mieltä ja kokeilunhalua erityisesti huoltajalta, perhepartiossa huoltaja ohjaa lastaan ja ryhmänjohtaja ohjaa ryhmää :)

Heräsikö kysyttävää? Ota yhteyttä sähköpostitse: petosenpolunetsijat@gmail.com

Nähdään perhepartiossa – Hyvä Minikarhut!